THA

Al meer dan vijfendertig jaar verzorgt Trekharmonica's Amsterdam lessen in de regio Amsterdam. Van beginners- tot gevorderden-niveau. Daarnaast organiseren we met enige regelmaat workshops, concerten en andere activiteiten. Trekharmonica's Amsterdam is onderdeel van de Stichting Volksmuziek Nederland.

Voorlopig organiseert THA geen nieuwe cursussen. Wel organiseren enkele THA-docenten zelfstandig groeps- en privélessen in Amsterdam. Ga voor hun contactgegevens naar de pagina Inschrijven.

Voor de trekharmonicalessen dient u te beschikken over een trekharmonica in de stemming C-F, liefst met gedraaide vijfde toets op de binnenrij. Voor verhuur werken wij samen met Berend Kok, de Accordeonspecialist van het Noorden (zie pagina 'links').

Inschrijven voor de cursussen doet u door het lesgeld over te maken. Indeling in de groepen geschiedt in overleg met de docenten en op volgorde van ontvangst van de betaling.
Vermeld vooral uw contactgegevens bij uw betaling, zodat we u kunnen informeren. Wanneer u onverhoopt niet geplaatst kunt worden omdat de groepen vol zijn, wordt het lesgeld teruggestort.