Nieuws

26-7-2017 Voorlopig organiseert THA geen nieuwe lessen; wel organiseren enkele THA-docenten zelfstandig groeps- en privélessen. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de docenten. Ga voor de contactgegevens naar de pagina Inschrijven.

30-9-2016 - De trekharmonicalessen zijn deze maand weer van start gegaan. Helaas kon de lesserie van Wouter niet doorgaan, maar Remco en Jos zijn los. Veel plezier allemaal!

23-5-2016 - De inschrijving voor de najaarslessen 2016 is open! Jos Lambregts gaat enthousiast aan de slag met een beginners/begonnersgroep en Remco Sietsema en Wouter Kuyper bieden inspirerende lessen aan gevorderde spelers.

21-4-2016 - De slotavond was fenomenaal! Met presentaties van de groepen van Jos, Tjerk en Remco waar het plezier van af spatte. En een prachtig optreden van trio Biolcati Bottasso. Bijna klaar voor de volgende lesserie: najaar 2016.

8-3-2015 - Op 4 april 2015 is het 'Tutto Italiano' bij THA! We hebben dan workshops trekharmonica en bodypercussie en een tune learning session voor alle instrumenten. Na een heerlijke Italiaanse maaltijd genieten we van een concert van Duo Botasso en Gigi Biolcati.

28 december 2014 - In januari starten de lessen weer!

30 augustus 2014 - Op 11 september beginnen we weer met lessen in Q factory, de nieuwe naam van MuzyQ. Als docenten hebben we Tjerk Knop (gevorderden) en Marieke van der Gaag (beginners, begonners). Schrijf snel in!

1 juli 2014 - Er zijn weer plannen voor nieuwe lessen. Een workshop verzorgd door Tjerk Knop werd enthousiast ontvangen en smaakt naar meer. Ook hebben we een getalenteerd Italiaans duo in het land, waarmee we graag iets willen doen. Zin in!

1 juli 2013 - De cursus 'Ritmische Begeleiding' op B-niveau van Remco Sietsema, is vol. U kunt voor deze cursus niet meer inschrijven. Bij de cursus 'Jazz' en de cursus van Marieke van der Gaag is nog plaats.

31-5-2013 - Het lesprogramma voor het najaar 2013 is klaar! We hebben de getalenteerde jonge trekharmonicaspeler Remco Sietsema gevraagd workshops voor gevorderde spelers te verzorgen. Marieke van der Gaag vangt met groot enthousiasme beginnende en begonnende spelers op.

2-12-2013 - Een nieuw seizoen met nieuwe lessen en een masterclass en concert van Spiers & Boden (UK) op 28 april in het Bethaniënklooster!

16 november - Een geweldige avond in het Bethanienklooster, met optredens van Mark Söhngen en Duo Brotto Lopez (klik naar filmpje).