Locatie

Trekharmonica's Amsterdam heeft al vele jaren haar standplaats in Amsterdam-Oost. Na afbraak van het oude Kraaiennest en sluiting van het 2e Kraaiennest, namen we in 2011 onze intrek in het gloednieuwe muziekmakerscentrum MuzyQ, aan het Atlantisplein 1 ('Polderweg'), 1093 NE Amsterdam. Sinds september 2014 wordt deze ruimte geexploiteerd onder de naam Q-Factory. Bekijk de website van Q-Factory hier. Er is een ruime parkeergarage naast het gebouw.
Soms geven THA-docenten ook op andere locaties in Amsterdam les.

Met de auto:

Ring Amsterdam Oost.

Neem op de A10 de afslag 'Watergraafsmeer/Diemen', rijd in de richting van de stad, de middenweg op. Steeds rechtdoor, middenweg wordt Linnaeusstraat. Vlak voor het spoorviaduct, ziet u rechts een politiebureau. Hier gaat u rechtsaf de Polderweg in.

Links ligt Montessori College Oost, rechts de kubus van Q-Factory, de ingang is aan de andere kant. Parkeergelegenheid: als u de Polderweg ingaat, ziet u direct recht de ingang naar de parkeergarage .

Openbaar vervoer:

Q-Factory ligt op 3 minuten lopen vanaf NS Amsterdam Muiderpoort. Per bus/tram: bus 22, 37, 40 en tram 3 en 7; 3 minuten lopen vanaf halte Pretoriusstraat met tram 9. Loop vanaf NS Muiderpoort via het Oosterspoorplein en de N. de Roeverstraat die uitkomt op de Polderweg. Ga daar rechtsaf en passeer de Weth. Verheij sporthal aan uw linkerhand. Het kubusvormige gebouw dat volgt is de achterzijde van Q-Factory.